Ένινγκ για κλήρωση με Κόλος Κοβαλίβκα: «Νιώθουμε ασφαλείς στην έδρα μας»

Ο προπονητής του Άρη Μίχαελ Ένινγκ υποστήριξε πως είναι δύσκολη η κλήρωση για την ομάδα του στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ένινγκ για κλήρωση με Κόλος Κοβαλίβκα: «Νιώθουμε ασφαλείς στην έδρα μας»

Η κληρωτίδα έφερε την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα στον… ευρωπαϊκό δρόμο του Άρη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Μίχαελ Ένινγκ υποστήριξε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι η ομάδα του δεν θα ταξιδέψει. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν πρέπει να υποτιμήσει την ουκρανική ομάδα, ενώ ευχήθηκε ο Άρης να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων» στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Η κλήρωση ήταν καλή για εμάς υπό την έννοια ότι παίζουμε στην έδρα μας. Είναι θετικό το ότι ξεκινάμε την παρουσία μας στο Europa League από το γήπεδό μας, όχι μόνο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αλλά και γιατί με όσα συμβαίνουν, λόγω του κορονοϊού, αποφύγαμε κάποιο ταξίδι. Νιώθουμε, λοιπόν, ασφαλείς από αυτήν την άποψη κι αυτό είναι σημαντικό.

Από την άλλη, δεν είναι μια εύκολη κλήρωση. Είναι δύσκολη γιατί δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την αντίπαλό μας. Αυτό πρέπει να μας κρατάει σε εγρήγορση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη μελέτη της ουκρανικής ομάδας και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου θα φροντίσουμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τις αγωνιστικές δυνατότητές της.

Πιστεύω στην ομάδα μου και θα είμαστε έτοιμοι το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε στο τέλος να πάρουμε την πρόκριση.

Νιώθουμε περήφανοι που συμμετέχουμε στο Europa League. Θα θέλαμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας γιατί θα μας έδιναν μεγάλη ώθηση.

Στόχος μας είναι να μείνουμε στη διοργάνωση για πολύ καιρό και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Εύχομαι να το απολαύσουμε».