Europa League: Η ΑΕΚ «ισχυρή» στην κλήρωση της Τρίτης (1/9)

Στους ισχυρούς της κλήρωσης της Τρίτης (1/9) θα είναι η ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της και γιατί ίσως μπει στο καλό γκρουπ και στα play off του Europa League

Europa League: Η ΑΕΚ «ισχυρή» στην κλήρωση της Τρίτης (1/9)

Αφού μάθαμε τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, που είναι η Μπενφίκα, και τις ομάδες που θα φιλοξενήσουν Άρης και ΟΦΗ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, πάμε να δούμε τι γίνεται με την ΑΕΚ.

Η Ένωση θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Και με τη βαθμολογία της θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση της Τρίτης (1/9)!

Ακόμα είναι νωρίς να ξέρουμε -οριστικά- τους υποψήφιους, εκτός κι αν κληρωθεί με την Αλάνιασπορ (κακή κλήρωση) ή τη Σαρλερουά, την Ανόρθωση, τη Σεντ Γκάλεν, τη Βοϊβοντίνα, τη Ριέκα ή τη Σοντερίσκε.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα ξέρει σίγουρα αν θα βρίσκεται στο ισχυρό γκρουπ των play off μετά την ολοκλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου.

Υπάρχουν πιθανότητες και μάλιστα αρκετές. Η ΑΕΚ ψάχνει 5 αποκλεισμούς ισχυρότερων ομάδων από αυτήν στον 2ο προκριματικό γύρο.