Με τις ώρες στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού ο Ποντένσε

Η Γουλβς μπορεί να πήρε μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, αλλά ο Ντανιέλ Ποντένσε επέλεξε να περάσει αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού.

Με τις ώρες στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε ένα όνειρο πραγματικότητα, αφού αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, την Premier League. Ο 24χρονος Πορτογάλος άσος ήταν πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Γουλβς με τον Ολυμπιακό. Κέρδισε το πέναλτι και ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως αλλάζει κάτι στα αισθήματα που τρέφει για τους "ερυθρόλευκους". Μη ξεχνάμε το βίντεο που είχε αναρτήσει και πανηγύριζε το γκολ του Ελ Αραμπί στο "Emirates" κατά της Άρσεναλ.

Με τον Ολυμπιακό "δέθηκε" και στον Ρέντη έχει πολλούς φίλους ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός της Γουλβς. Είναι χαρακτηριστικό το σκηνικό που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα. Με την ομάδα του να έχει προκριθεί στο Final-8 ο Ποντένσε προτίμησε να βρεθεί στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού.

Πήγε εκεί που είχε καταλύσει η αποστολή των Πειραιωτών και πέρασε αρκετές ώρες με τους πρώην συμπαίκτες του. Μίλησε μαζί τους, έμεινε με τους φίλους του και αν μη τι άλλο έδειξε με την κίνηση του ότι με τον Ολυμπιακό έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο.