Μαρτίνς: «Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι, έχουμε λαμπρό μέλλον»

Ο Πέδρο Μαρτίνς με μήνυμα του έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έφυγε από την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι.

Μαρτίνς: «Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι, έχουμε λαμπρό μέλλον»

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να περάσει το εμπόδιο της Γουλβς, αλλά έφυγε από το Europa League με ψηλά το κεφάλι. Η ομάδα του Πειραιά τα έδωσε όλα και στα δύο παιχνίδια με τους Άγγλους, αλλά ήταν άτυχη και δεν πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Η αποστολή των Πειραιωτών επέστρεψε στην Αθήνα και ο Πέδρο Μαρτίνς με μήνυμα του στα social media δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του. Επίσης έδωσε και το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός θα είναι εξίσου δυνατός.

«Ύστερα από ένα μακρύ ταξίδι, το φετινό Ευρωπαϊκό μας όνειρο έφτασε στο τέλος του. Είμαστε απογοητευμένοι που βρισκόμαστε εκτός του Europa League, μιας και είχαμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, όμως φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και την υπερηφάνεια μας άθικτη.

Ήταν τιμή για την ομάδα μας να είναι κομμάτι κάποιων αξέχαστων στιγμών για τον σύλλογο. Θα συνεχίσουμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο λαμπρό μας μέλλον. Έρχονται σπουδαία πράγματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που πάντα μας υποστηρίζουν!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.