Γουλβς: Άλειψαν ξανά τον Τραορέ με... μπέιμπι όιλ πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό!

Οι άνθρωποι της Γουλβς άλειψαν με ...μπέιμπι όιλ τον Αντάμα Τραορέ στο ματς με τον Ολυμπιακό, για τους «16» του Europa League ώστε να μην μπορούν να το σταματήσουν οι παίκτες των «ερυθρολεύκων»... 

Γουλβς: Άλειψαν ξανά τον Τραορέ με... μπέιμπι όιλ πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό!

Το είχαν παραδεχθεί, προ ημερών, οι άνθρωποι της Γουλβς ότι τον Αντάμα Τραορέ τον αλείφουν με ...μπέιμπι όιλ, ώστε να μην μπορούν οι αντιπάλοι του να τον πιάσουν από τα χέρια και τους ώμους και να τον «φρενάρουν».

Το εν λόγω τρικ - ώστε ο ταχύτατος παίκτης τους να είναι ασύλληπτος - το εφάρμοσαν και στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ένας από τους φροντιστές των «λύκων» έπιασε.. δουλειά και άλειψε τον 24χρονο Ισπανό εξτρέμ, με το προϊόν που προορίζεται για μωρά, μπροστά στα μάτια των φωτογράφων, που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το σπάνιο θέαμα, όπως μπορείτε να δείτε!

Ένας από τους λόγους που κατέληξαν σ' αυτήν την πρακτική οι άνθρωποι της Αγγλικής ομάδας είναι ότι ο Τραορέ έχει βγάλει τον ώμο του 5 φορές την φετινή σεζόν από τραβήγματα αμυνομένων.

Πάντως με μπέιμπι όιλ χθες, ή χωρίς (στον πρώτο αγώνα) ο άσος από το Μάλι, που έχει γεννηθεί στη Βαρκελώνη, δεν έκανε τη διαφορά αφού κατά το κοινώς λεγόμενο, βρήκε τον δάσκαλο του με τον Τσιμίκα!