Η αγκαλιά του Φορτούνη στον Ποντένσε που τον είχε αποκαλέσει "τεμπέλη"!

Ο Κώστας Φορτούνης δεν κράτησε κακία στον Ποντένσε για όσα είχε πει στο παρελθόν και έσπευσε να τον συγχαρεί και να τον αγκαλιάσει μετά το Γουλβς - Ολυμπιακός.

Η αγκαλιά του Φορτούνη στον Ποντένσε που τον είχε αποκαλέσει "τεμπέλη"!

Πριν από μερικούς μήνες κι ενώ ο Ποντένσε είχε ήδη μεταβεί στο Γουλβερχάμπτον, είχε απαντήσει σε ερωτήματα οπαδών στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για τον Φορτούνη και η απάντηση που έδωσε εμπεριείχε αρκετή δόση κακίας. Τον χαρακτήρισε έναν πολύ χαρισματικό ποδοσφαιριστή, αλλά τον αποκάλεσε και "τεμπέλη", συμπληρώνοντας δε ότι το γνωρίζει κιόλας ο ίδιος ο Φορτούνης.

Ο Θεσσαλός χαφ προφανώς και είχε εκνευριστεί όταν είχε πληροφορηθεί για την ατάκα του πρώην συμπαίκτη του, ωστόσο, αυτό που έλεγε ήταν ότι ήθελε να δώσει τις "απαντήσεις" εκεί που έπρεπε: Δηλαδή στο γήπεδο...

Στο ματς του "Molineux" κατέθεσε την ψυχή του, από δικά του πόδια δύο φορές ο Ολυμπιακός κόντεψε να ισοφαρίσει και σίγουρα το πρόσημο από την παρουσία του στο Γουλβερχάμπτον ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

Στο τέλος του ματς πάντως ο Φορτούνης έδειξε ότι δεν κράτησε κακία στον Ποντένσε, καθώς έσπευσε να τον συγχαρεί για την πρόκριση και τον αγκάλιασε. Το ίδιο και ο Πορτογάλος, ο οποίος κατάλαβε με τη σειρά του ότι είπε μία... χοντράδα για τον μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο συμπαίκτη του.