Δεν θα άλλαζε το μέλλον του Αλέν, ακόμα κι αν δεν έκανε το πέναλτι

Η απόφαση για τον Αλέν είχε παρθεί εδώ και καιρό με την απόκτηση του Κρίστινσον από την ΑΕΛ 

Δεν θα άλλαζε  το μέλλον του Αλέν, ακόμα κι αν δεν έκανε το πέναλτι

Όταν ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Κρίστινσον από την ΑΕΛ, μία μεταγραφή που την ανακοίνωσε ο θεσσαλικός σύλλογος, προφανώς και ο Μπόμπι Αλέν ήταν ενήμερος ότι δεν θα είχε μέλλον στο λιμάνι την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, και ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήθελε να πάει σε μία ομάδα όπου θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με τον ΑΠΟΕΛ μάλιστα να εμφανίζεται ως ένας από τους "μνηστήρες".

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Γάλλος γκολκίπερ κλήθηκε να παίξει κόντρα στην Γουλβς στο "Molineux", σε ένα ματς που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε αυτό, όταν αποφάσιζε πέρσι το καλοκαίρι να αφήσει την Ντιζόν και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Ο Αλέν άφηνε μία εντύπωση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι ήταν ήρεμος, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο ματς μπήκε αρκετά αγχωμένος. Το πέναλτι που έκανε ήταν ανόητο, το κατάλαβε και ο ίδιος το λάθος του, αλλά το... κακό είχε γίνει.

Ακόμα και το πέναλτι πάντως να μην έκανε, η απόφαση είχε παρθεί για τον Αλέν. Δεν θα συνέχιζε στο λιμάνι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις, αλλά το... τρένο για τον Γάλλο είχε χαθεί προ πολλού! Το ήξεραν άπαντες ότι ο Αλέν θα έπαιζε στην Ευρώπη τα τελευταία του ματς με τον Ολυμπιακό.