Εσπιρίτο: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο β' ημίχρονο»

Ο προπονητής της Γουλβς   Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε δηλώσεις μετά την πρόκριση της ομάδας τους επί του Ολυμπιακού στάθηκε στην κομβική εμφάνιση του Ρουί Πατρίσιο αλλά και στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

Εσπιρίτο: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο β' ημίχρονο»

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Γουλβς αλλά δεν τα κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στο Final-8 του Europa League ο Πορτογάλος τεχνικός των «λύκων» σε δηλώσεις του στάθηκε στην ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έλεγξε το παιχνίδι και ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ρούι Πατρίσιο ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, με τις αποκρούσεις που έκανε, είχαμε μια ευκαιρία για να "σκοτώσουμε" το παιχνίδι, αλλά στο τέλος, περάσαμε δύσκολα. Έπρεπε να αμυνθούμε στην περιοχή μας. Είχαμε παίκτες στο τέλος, που έκαναν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.