Εσπίριτο: «Μας βοήθησε ο τερματοφύλακας»

Ο Νούνο Εσπίριτο παραδέχτηκε πως η Γουλβς πέρασε δύσκολα τον Ολυμπιακό και πως ο ρόλος του Πατρίσιο ήταν πολύ σημαντικός  για να πάρει τη ομάδα του την πρόκριση.

Εσπίριτο: «Μας βοήθησε ο τερματοφύλακας»

Η Γουλβς αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελικά τα χρειάστηκε, αφού δέχτηκε μεγάλη πίεση από την ομάδα του Πειραιά. Το παραδέχτηκε αυτό και ο προπονητής των «λύκων», ο Νούνο Εσπίριτο, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στην πορτογαλική τηλεόραση τόνισε πως ο τερματοφύλακας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρει η ομάδα του την πρόκριση.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αρχίσαμε καλύτερα, αλλά από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ χάσαμε την κατοχή της μπάλας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και είχαμε τη βοήθεια του τερματοφύλακα μας. Αισθανόμαστε περίφημα, πηγαίνουμε στη Γερμανία. Μπορούσαμε να έχουμε «σκοτώσει» το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε και στο τέλος επέστρεψαν. Όταν καλείται ο VAR να αποφασίσει ο καθένας μπορεί να αισθάνεται πως είναι στη λάθος πλευρά. Είναι πολύ άσχημο να παίζεις χωρίς οπαδούς», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση: «Είναι η πρώτη φορά που φτάνει προημιτελικά η Γουλβς. Ολοκληρώσαμε στο Μολινό, αλλά πρέπει να πάμε στη Γερμανία. Πρέπει να κάνουμε ταξίδι με καλές και κακές στιγμές. Είναι εδώ αυτή η ομάδα για να παίζει ποδόσφαιρο και έχουμε μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας».