Το πρόσωπο του Νούνο τα είπε όλα για την ομάδα που άξιζε να προκριθεί!

Η εικόνα των 180 (και βάλε...) λεπτών που παίχτηκαν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς αποτυπώθηκε πλήρως στο πρόσωπο του Νούνο αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Πολωνού ρέφερι. Ενός ρέφερι που καθόρισε έως έναν βαθμό την εξέλιξη του ματς και σε ένα γήπεδο που έγιναν φουλ... καθυστερήσεις από τους 7ους της Premier League το τελευταίο μισάωρο!

Το πρόσωπο του Νούνο τα είπε όλα για την ομάδα που άξιζε να προκριθεί!

Τα πράγματα ήταν λίγο - πολύ ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό. Ήξερε ότι θα πήγαινε στο Γουλβερχάμπτον για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Το 0-0 δεν του έφτανε... Έπρεπε λοιπόν να σκοράρει. Και για να σκοράρει, έπρεπε να έχει υπομονή και καλή κυκλοφορία. Στα πρώτα 10-15 λεπτά μπήκε ένας Ολυμπιακός που θύμιζε τον Ολυμπιακό προ εικοσαετίας! Ένας Ολυμπιακός που πήγαινε στην Αγγλία και έχανε από τα αποδυτήρια.
Μετά το 20λεπτο όμως το ισορρόπησε το ματς και μετά το ακυρωθέν γκολ του Καμαρά, έβαλε την Γουλβς στα... δίχτυα! Μια Γουλβς των πολυδιαφημισμένων παικτών του Ζόρζε Μέντες έβλεπε έναν Ολυμπιακό να την παίζει μέσα στο γήπεδό της "σαν τη γάτα με το ποντίκι"! Είναι τεράστιο παράσημο για τους "ερυθρόλευκους" το γεγονός ότι μία αγγλική ομάδα έφτασε στο σημείο να κάνει καθυστερήσεις από το 60' για να διατηρήσει το υπέρ της σκορ. Είναι τεράστιο παράσημο για τον Ολυμπιακό να βλέπει μία Γουλβς που έχει βάλει δύσκολα σε αγγλικά "μεγαθήρια", να έχει τόσο παθητικό ρόλο και να περιμένει μαρτυρικά το τελευταίο σφύριγμα του Πολωνού.
Το ποιος άξιζε την πρόκριση φάνηκε από τα δύο ματς. Ο Ολυμπιακός στο Φάληρο ήρθε 1-1 παίζοντας με 10 παίκτες από το 30' και δεχόμενος ένα γκολ από... καραμπόλα. Στην Αγγλία έχασε επειδή έκανε ένα τραγικό λάθος ο Αλέν, επειδή ακυρώθηκε ένα γκολ για... χιλιοστά, επειδή ο Χασάν έχασε το άχαστο, επειδή οι "ερυθρόλευκοι" δεν έβαζαν την μπάλα μέσα με τίποτα και επειδή ένας διαιτητής δεν έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Ελ Αραμπί, συμβουλευόμενος (όπως έδειχνε στους παίκτες) τα όσα του είπαν από το VAR.
Μετά το παιχνίδι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις του διαιτητή και με το γεγονός ότι δεν τους έδωσε αυτά που δικαιούνταν. Ο Βαλμπουενά έκανε λόγο για πράγματα που τα έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή του. Ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά των αντιπάλων του και τις καθυστερήσεις τους, αλλά και με το γεγονός ότι οι μπάλες... χάνονταν ξαφνικά, όταν έβγαιναν πλάγιο άουτ.
Έχει μεγάλη σημασία που το λέει ο Βαλμπουενά και όχι κάποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής που τα έχει ζήσει και σε ελληνικά γήπεδα τέτοιου είδους φαινόμενα. Αν έπρεπε ντε και καλά, όμως, να βάλουμε έναν τίτλο στα όσα έγιναν στο "Μολινό", τότε θα βάζαμε απλώς μία φωτογραφία του Νούνο αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα. Μία φωτογραφία με τον Νούνο να... φουσκώνει τα μάγουλά του από ανακούφιση. Aυτή ήταν η πρώτη του αντίδραση. Κόντεψε να λιποθυμίσει στον πάγκο με αυτά που έβλεπε από τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τη διαιτησία, δικαιούταν την πρόκριση και μάλιστα όχι με... ισχνό σκορ, αλλά ακόμα και με δύο γκολ διαφορά με βάση την εικόνα των δύο αγώνων. Ωστόσο, αν δούμε την κατάσταση εντελώς αγωνιστικά, τότε θα πούμε ορθά - κοφτά ότι αυτός ο Ολυμπιακός άξιζε και με το παραπάνω να βρίσκεται στην Γερμανία, ακόμα και με έναν διαιτητή που έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που μπορεί να άλλαζε άρδην όλο το "σενάριο" που... γράφτηκε στο "Molineux". Το άξιζε να είναι στους "8" του Europa League, γιατί ο Μαρτίνς έφτιαξε μία ομάδα για να κάνει "πράματα και θάματα" στην Ευρώπη.
Και το γεγονός ότι ο Νούνο πέρα από τα... φουσκωμένα μάγουλα, είπε ότι "ευτυχώς που είχαμε καλό τερματοφύλακα", τότε αυτό αναδεικνύει ότι και ο κόουτς της Γουλβς βαθιά μέσα του συμφωνεί μαζί μας. Ότι η ομάδα του δηλαδή από καθαρή τύχη θα "πετάξει" την Παρασκευή (7/8) για την Γερμανία.