Πέδρο Μαρτίνς: «Μας μένει πικρή γεύση, αξίζαμε να συνεχίσουμε» (vid)

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον τρόπο που αποκλείστηκε η ομάδα του, είπε πως είχαν φιλοδοξία στο λιμάνι να προχωρήσουν και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν. Τι είπε για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του.

Πέδρο Μαρτίνς: «Μας μένει πικρή γεύση, αξίζαμε να συνεχίσουμε» (vid)

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον τρόπο που αποκλείστηκε η ομάδα του, είπε πως είχαν φιλοδοξία στο λιμάνι να προχωρήσουν και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

«Αυτός ο γύρος με τη Γουλβς δεν πήγε καλά. Μια αποβολή στον πρώτο αγώνα, ακόμη και το γκολ που πέτυχε η Γουλβς ύστερα από λάθος.

Και στο σημερινό παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Και στα δυο παιχνίδια δείξαμε πως είμαστε ισάξιοι ίσως και καλύτεροι.

Είμαστε περήφανοι. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και πορεία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις φάσεις γιατί δεν τις έχω δει.

Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Έχουμε αμφιβολίες για το γκολ μας που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Υπάρχουν αμφιβολίες για αυτή τη φάση. Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω όμως τώρα εάν δεν δω τις φάσεις πρώτα.

Η γεύση είναι πικρή. Δεν είμαστε κατώτεροι. Είχαμε φιλοδοξία να πάμε μακριά. Να αποδείξουμε πόσο βελτιωμένοι είμαστε στην Ευρώπη, με μία ακόμη μεγάλη πρόκριση.

Θέλαμε να πάμε πιο μακριά. Έχουμε κατορθώσει τόσο πράγματα. Φτάνουμε στο τέλος με λύπη μας γιατί θα μπορούσαμε να πάμε πιο μακριά. Γιατί το αξίζαμε.

Ο πρώτος στόχος για τη νέα σεζόν είναι η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ».