Ο Ολυμπιακός με Μαρτίνς έχει βρει το… κόλπο στην Αγγλία

Την πρόκριση στους «8» του Europa League θα διεκδικήσει το βράδυ ο Ολυμπιακός και η παράδοση που έχει με τον Μαρτίνς στην Αγγλία είναι θετική.

Ο Ολυμπιακός με Μαρτίνς έχει βρει το… κόλπο στην Αγγλία

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στο «Μολινό» την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Europa League. Το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο απέναντι στη Γουλβς και μάλιστα επί αγγλικού εδάφους. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» επί των ημερών του Πέδρο Μαρτίνς έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν και στα γήπεδα της Premier League.

Το έχουν κάνει κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα τα δείγματα που υπάρχουν είναι ενθαρρυντικά. Ο Ολυμπιακός για να περάσει στην επόμενη φάση πρέπει να σκοράρει. Μπορεί να το κάνει; Η ιστορία μας έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στα προκριματικά του Europa League τη Μπέρνλι την οποία είχε νικήσει 3-1 στον Πειραιά και στη ρεβάνς στην Αγγλία πήρε το 1-1 και πέρασε. Σκόραρε και μάλιστα πρώτος ο Ολυμπιακός σε εκείνο το ματς.

Το ίδιο έχει κάνει και σε άλλες δύο περιπτώσεις με τον Μαρτίνς η ομάδα του Πειραιά. Για τους ομίλους του Champions League προηγήθηκε 0-2 στο Λονδίνο της Τότεναμ. Έχασε εκείνο το παιχνίδι έπειτα από το μοιραίο λάθος του Γιασίν Μεριά. Αποκορύφωμα των επιτυχιών είναι το ματς του περασμένου Φλεβάρη με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Πάλι πρώτος σκόραρε και έφυγε νικητής.

Με τον Μαρτίνς στον πάγκο του ο Ολυμπιακός τα καταφέρνει περίφημα απέναντι σε ομάδες του Νησιού και στόχος του είναι να δώσει συνέχεια σε αυτό το πολύ καλό σερί που έχει δημιουργήσει.