Europa League: Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός, «τελικός» το Σεβίλλη - Ρόμα

Στην έδρα της Γουλβς δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League. Από τα άλλα παιχνίδια της διοργάνωσης ξεχωρίζει εκείνο ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα.

Europa League: Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός, «τελικός» το Σεβίλλη - Ρόμα

Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων πέφτει η αυλαία της φάσης των «16» του Europa League. Στις 19:55 θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες. Συγκεκριμένα η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρέιντζερς έχοντας κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» καθώς στο πρώτο παιχνίδι νίκησε με 3-0.

Europa League: Στους «8» προκρίθηκαν Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αποτελέσματα, highlights)

Την ίδια ώρα η Σεβίλλη θα αναμετρηθεί με τη Ρόμα σε μία αναμέτρηση ζωής και θανάτου αφού οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν εξαιτίας του κορονοϊού.

Στις 22:00 ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμα υπέρβαση, αυτή τη φορά κόντρα στη Γουλβς. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στους «λύκους», ωστόσο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανή να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Γουλβς - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι, ποιος περιγράφει, ποιος σχολιάζει και η ταυτόχρονη μετάδοση

Κοντά στην προημιτελική φάση βρίσκεται και η Βασιλεία μιας και είχε νικήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0 και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Europa League:

Λεβερκούζεν - Ρέιντζερς (19:55)

Σεβίλλη - Ρόμα (19:55)

Βασιλεία - Άιντραχτ (22:00)

Γουλβς - Ολυμπιακός (22:00)