Γουλβς-Ολυμπιακός: Το fosonline.gr στο «Μολινό» (vids)

ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΝΤΟΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στο "Μολινό" και το fosonline.gr σας μεταφέρει εικόνα απ' αυτήν και από το γήπεδο.

Γουλβς-Ολυμπιακός: Το fosonline.gr στο «Μολινό» (vids)

Στο "Μολινό" δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ και με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην Αγγλία και έτοιμοι να κυνηγήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ποντένσε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο "Μολινό". Η αναμέτρηση με τη Γουλβς θα διεξαχθεί υπό περίεργες συνθήκες.

Η πανδημία έχει επιβάλλει νέες συνήθειες με τη ρεβάνς να διεξάγεται σε άδειο γήπεδο και τα μέτρα να είναι αυστηρά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Στο "Μολινό" γινόταν θερμομέτρηση κατά την είσοδο των δημοσιογράφων και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων για την προπόνηση.

Το "ΦΩΣ" και το fosonline.gr βρίσκονται στο Γούλβερχαμπντον και σας μεταφέρουν εικόνα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς.