Η UEFA «σβήνει» τις κίτρινες, ανακούφιση για πέντε στον Ολυμπιακό!

ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπα, Μπουχαλάκης και Ελ Αραμπί ήταν στο όριο καρτών ενόψει του αγώνα με την Γουλβς στην Αγγλία, αλλά η UEFA ενημέρωσε ότι στο Final-8 οι κίτρινες σβήνονται.

Η UEFA «σβήνει» τις κίτρινες, ανακούφιση για πέντε στον Ολυμπιακό!

Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε η UEFA και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό όλες τις ομάδες που έχουν όνειρο να προχωρήσουν στο φετινό Champions League και το Europa League.

Πριν από λίγη ώρα γνωστοποιήθηκε από τη Νιόν ότι όσες ομάδες περάσουν στο Final-8, τότε όλοι οι παίκτες τους θα είναι «καθαροί» από κάρτες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός που είχε στο όριο τους Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπα, Μπουχαλάκη και Ελ Αραμπί, δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

Πριν από αυτή την απόφαση της UEFA γνωρίζαμε ότι αν ένας εκ των πέντε (ή και οι πέντε) έπαιρνε κάρτα στο «Molineux», τότε δεν θα αγωνιζόταν στον προημιτελικό του Ντούισμπουργκ την Τρίτη (11/8).

Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, η UEFA προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση επειδή όλες οι ομάδες είναι επιβαρημένες λόγω κορονοϊού και μέσα σε αυτές ευνοείται και ο Ολυμπιακός, καθώς δεν θα έχει πλέον το άγχος ο Μαρτίνς μη τυχόν και «κιτρινιστεί» κάποιος από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και σε περίπτωση πρόκρισης επί της Γουλβς, δεν θα τον έχει στον προημιτελικό.