Εικόνες από την προπόνηση της Γουλβς (pics)

Η Γουλβς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δείτε εικόνες από την τελευταία της προπόνηση.

Εικόνες από την προπόνηση της Γουλβς (pics)

Στα μέσα Μάρτη θα έπρεπε να έχει διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο "Μολινό". Από τότε μεσολάβησαν πολλά με τη πανδημία να "παγώνει" τα πάντα σε όλο τον κόσμο και φτάσαμε στις αρχές Αυγούστου για να βρεθούν ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.

Την Πέμπτη το βράδυ οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στον αγωνιστικό χώρο του "Μολινό" σε ένα ματς που θα γίνει χωρίς κόσμο στις κερκίδες όπως είχε γίνει και το πρώτο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη το πρωί θα πετάξει για την Αγγλία στο πιο… περίεργο ίσως ταξίδι του τα τελευταία χρόνια λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες θα γίνει. Η Γουλβς από την πλευρά της ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο Νούνο Εσπίριτο είδε τους παίκτες του με αρκετή διάθεση στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Είδε χαμόγελα και πάθος για ένα παιχνίδι που το θέλουν πολύ όπως δηλώνουν τουλάχιστον.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την προπόνηση της Γουλβς…