Δεν χάνει τη Γουλβς ο Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα ανεβάσει ρυθμούς από το Σάββατο (1/8) και θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Γουλβς.

Δεν χάνει τη Γουλβς ο Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πέρασε έναν μικροτραυματισμό τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να απέχει από τις προπονήσεις και να μην παίξει στο φιλικό με την Ομόνοια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως τον υπολογίζει κανονικά για τη ρεβάνς με την Γουλβς. Καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι στο «Molineux» (6/8, 22.00) με τον Νορβηγό μπακ στο δεξί άκρο της άμυνας και όχι τον Γκασπάρ. Δεν εκφράζεται ανησυχία περί απουσίας του από το ματς στην Αγγλία. Σίγουρα στο αεροπλάνο θα μπει και από εκεί και πέρα, εκτιμάται ότι θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Δεν είχε άλλωστε κάτι το σοβαρό, τόσο σοβαρό όσο ο Χασάν. Αν είχε για παράδειγμα κανονικά τον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, τότε ο Ομάρ ίσως να έσφιγγε τα δόντια και να έπαιζε. Από τη στιγμή που δεν είχε τελικό, πήγε λίγο πιο συντηρητικά και έτσι από το Σάββατο (1/8), αναμένεται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και να τεθεί και με τη... βούλα στη διάθεση του προπονητή του για την τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση στο Γουλβερχάμπτον.