Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Χρειαζόμαστε ξεκούραση για τον Ολυμπιακό»

Ξεκούραση ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό είναι το ζητούμενο για τη Γουλβς σύμφωνα με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Χρειαζόμαστε ξεκούραση για τον Ολυμπιακό»

Tην ανάγκη για ξεκούραση ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (6/8) στους «16» του Europa League, μετά την αυριανή τελευταία αναμέτρηση της Γουλβς στην Premier League, υπογράμμισε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

«Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις», είπε ο Πορτογάλος προπονητής της Γουλβς.

Οι «λύκοι» αναζητούν μια νίκη στο Stamford Bridge αύριο απέναντι στην Τσέλσι, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Europa League για μια δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ οι οικοδεσπότες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να σιγουρέψουν πως να τερματίσουν στους πρώτους τέσσερις και θα έχουν μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά. Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League», είπε ο Νιούνο Εσπίριτο Σάντο.

«Ένα από τα πράγματα που εξετάζουμε πάντα είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά, ελπίζοντας ότι αυτό θα μας βελτιώσει στη διάρκεια της σεζόν. Οι παίκτες μας λατρεύουν να ανταγωνίζονται, θέλουν να παίζουν, αναζητώντας τη βελτίωση της ομάδας. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο. Η προσέγγιση είναι ακριβώς η ίδια, γνωρίζοντας ότι η Τσέλσι είναι μια πολύ καλή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και ταλέντο. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο παιχνίδι. Κανείς δεν ξέρει. Μπορούμε να προβλέψουμε, μπορούμε να μαντέψουμε, μπορούμε να το σκεφτούμε, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα συμβούν άλλα πράγματα», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Αυτή τη σεζόν, το ποδόσφαιρο, η ζωή και ο κόσμος είχαν κάτι που κανείς δεν περίμενε. Η πανδημία ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για το ποδόσφαιρο, για όλους. Έχει αλλάξει όλες τις ομάδες, όλες τις προετοιμασίες, όλο τον προγραμματισμό που είχαμε. Η πρόκληση ήταν επίσης μεγάλη πώς να παίξουμε ξανά μετά από πανδημία.»