Φορτούνης: Έτοιμος για σούπερ φινάλε!

Πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Κώστας Φορτούνης για να γίνει «κομβικός» για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Φορτούνης: Έτοιμος για σούπερ φινάλε!

Η αγωνιστική παρουσία του Κώστα Φορτούνη ήταν σαφώς βελτιωμένη στη διάρκεια των πλέι οφ. Και φάνηκε από τα ματς του πρώτου γύρου, όταν είχε συμμετοχή στο άνετο 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο Φάληρο και πολύ καλή απόδοση στο 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με ασίστ και δοκάρι.

Αλλά όσα έχει κάνει στα δύο τελευταία ματς της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (όταν σκόραρε δύο φορές) και με την ΑΕΚ στο πρόσφατο 3-0 (με δύο ασίστ και έξοχες ενέργειες), δείχνουν ότι αυτός ο πολύ σπουδαίος παίκτης βρίσκεται ξανά σε πλήρη ετοιμότητα.

Με την ψυχολογία του πια στα ύψη, με τη γνωστή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και την πίστη ότι το φινάλε αυτής της πιο άτυχης σεζόν στη δική του καριέρα μπορεί να είναι ιδανικό.

Και ο Φορτούνης ~που έχει παίξει αλλαγή φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ στα εντός έδρας παιχνίδια με την Άρσεναλ και τη Γουλβς~ έχει όλη τη διάθεση να γίνει καθοριστικός στον επαναληπτικό του «Μολινό».

Βλέπει αυτό το παιχνίδι σαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να γίνει κομβικός για την ομάδα του, σε αυτή τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο, στην οποία ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στις μεγάλες επιτυχίες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και του μεγάλου διαστήματος που χρειάστηκε για να επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (22/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!