Εσπιρίτο Σάντο: «Έχω ακόμα συμβόλαιο, έχω δεσμευτεί»

Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που έχει με τους «Λύκους» αλλά και στα επόμενα σημαντικά ματς που έρχονται. 

Εσπιρίτο Σάντο: «Έχω ακόμα συμβόλαιο, έχω δεσμευτεί»

Η δουλειά του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στη Γουλβς κρίνεται επιτυχής. Και αυτό γιατί η ομάδα από το Μολινό βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League ενώ υπάρχει η εκκρεμότητα της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το εισιτήριο στους «8» του Europa League.

Η πορεία λοιπόν των «Λύκων» έχει αναγκάσει πολλές ομάδες να κοιτάζουν έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να επιλέγει…Γουλβς «Έχω ακόμα 11 μήνες στο συμβόλαιό μου, οπότε το συμβόλαιό μου είναι εκεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε δεσμευτεί και όταν υπογράφεις κάτι, η υποχρέωσή σου είναι να εστιάζεις σε αυτό», τόνισε.

Στη συνέχεια μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του λέγοντας: «Θα συμβεί. Έχω ακόμα ένα συμβόλαιο, άρα δεν υπάρχει νόημα για να σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της ομάδας δήλωσε: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Όταν έχεις ένα συμβόλαιο και υπογράφεις κάτι, πρέπει να δεσμευτείς. Πρέπει να παίξουμε τη Δευτέρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και στη συνέχεια την Κυριακή. Επιπλέον έχουμε το Europa League, άρα έχουμε ακόμα πολλά πράγματα μπροστά μας για να επικεντρωθούμε.

Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και έχουμε πολλά πράγματα για να επικεντρωθούμε σε καθημερινή βάση και να αποστασιοποιηθούμε από άλλα πράγματα».

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ύστερα από ένα απαιτητικό πρόγραμμα με 4 αγώνες σε 12 ημέρες.

Ο Αντάμα Τραορέ έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Γουλβς παρά τον τραυματισμό στον ώμο του με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ οι Λεάντερ Ντεντόνκερ, Ματ Ντόχερτι και Πέδρο Νέτο «τρέχουν» να προλάβουν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».