Ολυμπιακός: Με ένα όνειρο τρελό!

Το πιστεύουν στον Ρέντη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πιο μακριά στο Europa League.

Ολυμπιακός: Με ένα όνειρο τρελό!

Στον Ολυμπιακό, αν και με τη χθεσινή (10/7) κλήρωση αντιλαμβάνονται πως τα εμπόδια είναι πολλά, από την άλλη ελπίζουν πως σε μονό παιχνίδι τα πάντα μπορεί να συμβούν. Οδηγός τους είναι τα μεγάλα ματς που έχουν κάνει στην Ευρώπη τόσο στους ομίλους του Champions League όσο και στο Europa League.

Η ομάδα του Πειραιά έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και ειδικά σε ένα νοκ άουτ ματς μπορεί να συμβούν τα πάντα. Πρόσφατα, δηλώσεις για το Europa League έκανε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που επίσης τόνισε πως το κομβικό ματς είναι με τη Γουλβς.

Βέβαια το σημαντικό είναι πως από τον Ρέντη πιστεύουν πραγματικά ότι μπορούν να τα καταφέρουν και ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος στη φετινή διοργάνωση. Και χθες μετά το τέλος της κλήρωσης στον Ρέντη υπήρχε ένα κλίμα πίστης. Τα μεγάλα ονόματα των Σεβίλης, Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ίσως βρεθούν στον δρόμο τους δεν τους τρομάζουν.

Άλλωστε ο φετινός Ολυμπιακός έχει κοιτάξει στα μάτια θηρία όπως είναι η Τότεναμ, η Μπάγερν και η Άρσεναλ που την απέκλεισαν. «Αρκεί να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και όλα μπορεί να συμβούν. Θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος, αλλά πρώτα η Γουλβς, διότι μετά δεν θα έχει τίποτα σημασία» έλεγαν στον Ρέντη. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει πολλές φορές για την υπέρβαση στην Ευρώπη και δεν έχει κρύψει πως στο μυαλό του έχει το ενδεχόμενο η ομάδα του να φτάσει πολύ μακριά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (11/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!