Μουντιάλ 2018: Ο Καρίμ προειδοποιεί Ισπανία και Πορτογαλία

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για το Μουντιάλ τονίζοντας πως το Ιράν δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Μουντιάλ 2018: Ο Καρίμ προειδοποιεί Ισπανία και Πορτογαλία

Η εθνική ομάδα του Ιράν προετοιμάζεται για το Μουντιάλ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υπολογίζεται από τον Κάρλος Κεϊρόζ να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του. Είναι παίκτης που τον υπολογίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής. Μάλιστα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει και ειδικό ρόλο.

Στα τελευταία φιλικά τον είχε χρησιμοποιήσει τόσο σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό, όσο και σε ακραίο επιθετικό. Ο Καρίμ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας και επί της ουσίας προειδοποίησε τους αντιπάλους του ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε Ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θέλουμε να προκριθούμε από τη φάση των Ομίλων και να αγωνιστούμε στα νοκ άουτ παιχνίδια για πρώτη φορά. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο Ανσαριφάρντ.

Στη συνέχεια ο Ιρανός επιθετικός εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και έστειλε μήνυμα σε Ισπανία και Πορτογαλία. «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να το καταφέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη διοργάνωση. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για την Ισπανία και την Πορτογαλία».