Και το «Γ. Καραϊσκάκης» υποψήφιο για έδρα της Εθνικής στο Nations League

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ανάμεσα στα έξι γήπεδα που δήλωσε η ΕΠΟ στην UEFA για έδρα της Εθνικής στο Nations League.

Και το «Γ. Καραϊσκάκης» υποψήφιο για έδρα της Εθνικής στο Nations League

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δήλωσε έξι γήπεδα στην UEFA ως έδρα της εθνικής ομάδας στους αγώνες του Nations League, που είναι να ξεκινήσουν το φθινόπωρο αλλά δεν αποκλείεται λόγω του κορονοϊού να πάρουν μετάθεση μερικών εβδομάδων.

Τα γήπεδα αυτά είναι: από την Αθήνα το ΟΑΚΑ, το Γ.Καραϊσκάκης και η Ριζούπολη, από τη Θεσσαλονίκη η Τούμπα και το Κλ. Βικελίδης κι από την Κρήτη το Παγκρήτιο.

Φυσικά πρόκειται για προεπιλογή γηπέδων. Η ΕΠΟ στη συνέχεια θα δηλώσει τις τελικές της επιλογές. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν δίχως την παρουσία οπαδών.

Αξιοσημείωτο ότι στην προεπιλογή περιλαμβάνεται το «Γ. Καραϊσκάκης» όπου η εθνική έπαιξε το τελευταίο της ματς με την Κροατία το φθινόπωρο του 2017 για να μετακομίσει στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ.

H ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί με Μολδαβία, Σλοβενία και Κόσοβο στον 3ο όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League 2020/21.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα κάνει πρεμιέρα στη Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Μολδαβία. Τρεις μέρες αργότερα (13/10) θα γίνει το ματς με το Κόσοβο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής

1η αγωνιστική - 3 Σεπτεμβρίου 2020: Σλοβενία - Ελλάδα
2η αγωνιστική - 6 Σεπτεμβρίου 2020: Κόσοβο - Ελλάδα
3η αγωνιστική - 10 Οκτωβρίου 2020: Ελλάδα - Μολδαβία
4η αγωνιστική - 13 Οκτωβρίου 2020: Ελλάδα - Κόσοβο
5η αγωνιστική - 13 Νοεμβρίου 2020: Μολδαβία - Ελλάδα
6η αγωνιστική - 16 Νοεμβρίου 2020: Ελλάδα – Σλοβενία