Το μήνυμα του Μέσι και των υπόλοιπων διεθνών της Αργεντινής για τον κορονοϊό (pic)

Ο αστέρας της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην «αλμπισελέστε» έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς τον λαό της Αργεντινής ώστε να τηρήσουν την καραντίνα για τον κορονοϊό. 

Το μήνυμα του Μέσι και των υπόλοιπων διεθνών της Αργεντινής για τον κορονοϊό (pic)

Η καραντίνα λόγω του κορονοϊού πήρε... παράταση μέχρι τις 26 Απριλίου στην Αργεντινή καθώς ο φονικός ιός έχει αφήσει 83 νεκρούς στη χώρα, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.975 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Για τον λόγο αυτό, ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε»και της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομοσπονδίας στους συμπατριώτες τους να τηρήσουν την καραντίνα, ώστε να εμποδίσουν την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.

«Όσο πιο δύσκολη είναι η νίκη, τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά. Εάν μείνεις σπίτι, θα νικήσουμε όλοι», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας στα σόσιαλ μίντια από τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής.