Φαν'τ Σιπ: «Πατάω το νούμερο 2 και πηγαίνω για ψώνια»

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν'τ Σιπ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας. 

Φαν'τ Σιπ: «Πατάω το νούμερο 2 και πηγαίνω για ψώνια»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης της Ολλανδίας και μετέφερε εικόνες από την ελληνική πραγματικότητα εν μέσω κορονοϊού.

Ο Ολλανδός κόουτς αναφέρθηκε στον τρόπο που μπορεί να βγει εκτός σπιτιού, τονίζοντας: «Προτού βγεις από το σπίτι, πρέπει να καθορίσεις πού θέλεις να πας. Οι αρχές έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα μέσω SMS.

Πατάς το νούμερο 2 και πηγαίνεις για ψώνια. Το νούμερο 6 είναι για βόλτα, μπορείς επίσης να κάνεις και προσωπική εκγύμναση», ανέφερε ο προπονητής της «γαλανόλευκης», ενημερώνοντας τους συμπατριώτες του ότι τα φιλικά ματς στην Αμερική όπως κι εκείνο με την Ολλανδία ακυρώθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παιχνίδια μεταξύ εθνικών ομάδων, τα οποία ήταν προγραμματισμένα και εντάσσονταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2020 ή για τα προκριματικά του Μουντιάλ σε Ασία και Νότια Αμερική, ματαιώθηκαν.

Η σχετική ενημέρωση της FIFA ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό δεν θα εφαρμοστεί ο κανονισμός που θέλει τις ομάδες να αφήνουν τους παίκτες τους στις εθνικές ομάδες, ενόψει των “παραθύρων” που προγραμματίστηκαν για Μάρτιο-Απρίλιο».