«Πειραματική» Εθνική κόντρα στη Σαουδική Αραβία

Στις 20.30 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στη Σεβίλλη της Ισπανίας, σε φιλική αναμέτρηση.

«Πειραματική» Εθνική κόντρα στη Σαουδική Αραβία

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Nations League και των προκριματικών του Euro 2020, η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20.30 σε φιλική αναμέτρηση αυτή της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει στη διάθεσή του παίχτες που αγωνίζονται μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλην όμως των τραυματιών Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλου. Εξαίρεση ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος κλήθηκε παρ'όλο που δεν αγωνίζεται στη χώρα μας.

Ντεμπούτο με τη «γαλανόλευκη» αναμένεται να κάνουν και οι «πιτσιρικάδες» του πρωταθλήματος όπως ο Νικολάου, ο Λαμπρόπουλος, ο Γαλανόπουλος, ο Ρισβάνης και ο Γιαννούλης.

Σύμφωνα με τα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, βασικός γκολκίπερ αναμένεται να είναι ο Μπάρκας, ενώ την άμυνα θα πλαισιώνουν οι Μπακάκης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης. Στον άξονα θα παραταχθούν οι Ταχτσίδης και Τζιόλης ενώ η επιθετική γραμμή της Εθνικής μας θα απαρτίζεται από τους Πέλκα, Μάνταλο, Μπακασέτα και Μανιά.

Όσοι προσέλθουν στο γήπεδο της Σεβίλλης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα περάσουν στις εξέδρες χωρίς εισιτήριο, αφού η είσοδος είναι δωρεάν.

Αυτό θα είναι ένα δυνατό τεστ και για τους Σαουδάραβες ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας καθώς είναι σε έναν δύσκολο όμιλο με την οικοδέσποινα, την Ουρουγουάη αλλά και την Αίγυπτο.