Ενοχλημένος ο Μπενζεμά: «Ο Ζιρού ας κοιτάξει την καριέρα του, δεν είμαστε το ίδιο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά απάντησε σε σχόλιο του Ολιβιέ Ζιρού λέγοντας ότι: «Άλλο πράγμα να τρέχεις στη Φόρμουλα 1 και άλλο στα καρτ. Εγώ είμαι στη Φόρμουλα 1, αυτός δεν ξέρω».

Ενοχλημένος ο Μπενζεμά: «Ο Ζιρού ας κοιτάξει την καριέρα του, δεν είμαστε το ίδιο»

Κόντρα ξέσπασε όταν ο Ολιβιέ Ζιρού δήλωσε πως η Γαλλία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά στην αποστολή της. Ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης θεώρησε υποτιμητικό το σχόλιο του επιθετικού της Τσέλσι και απάντησε με υποτιμητικό τρόπο:

«Άλλο πράγμα να τρέχεις στη Φόρμουλα Ένα και άλλο στα καρτ. Εγώ είμαι στη Φόρμουλα Ένα, ο Ζιρού δεν ξέρω. Έκανε την καριέρα του, αλλά δεν είμαστε το ίδιο. Ας κοιτάξει κάποιος την καριέρα μας και θα το καταλάβει εύκολα», δήλωσε έντονα ενοχλημένος ο Μπενζεμά και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος:

«Στην εθνική Γαλλίας οι Γκριεζμάν και Εμπαπέ είναι αυτοί που τρέχουν και δημιουργούν τις ευκαιρίες. Αν ήμουν και εγώ στην εθνική ποιος θα έπαιζε βασικός; Η απάντηση είναι απλή. Εγώ».

Ο σταρ της Ρεάλ πριν αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στους «τρικολόρ» είχε 27 γκολ σε 81 συμμετοχές, ενώ Ζιρού είναι ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών με 39 τέρματα σε 97 ματς με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.