Μουντιάλ 2018: Ο Νεϊμάρ στην 23αδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της «Σελεσάο», Τίτι βρίσκεται ο Νεϊμάρ. Στη θέση του Ντάνι Άλβες κλήθηκε ο Ντανίλο. 

Μουντιάλ 2018: Ο Νεϊμάρ στην 23αδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Ένα μήνα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Σελεσάο» έδωσε στο φως της δημοσιότητας την λίστα με τους 23 παίκτες που θα πάνε στην Ρωσία. Ο Νεϊμάρ είναι μέσα, παρόλο που δεν έχει αγώνα στα πόδια του από τον Φεβρουάριο.

Όμως ο συμπαίκτης του, Ντάνι Άλβες που τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες, «χάνει» το Μουντιάλ. Ο Τίτι διάλεξε τον Ντανίλο της Σίτι και τον Φάγκνερ της Κορίνθιανς για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Ο Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους δεν βρίσκεται στη λίστα του Τίτι με τους Μαρσέλο και Φιλίπε Λουίς να καλύπτουν τη θέση του αριστερού μπακ.

Αναλυτικα η λίστα του Τίτι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Άλισον (Ρόμα), Κάσιο (Κορίνθιανς), Έντερσον Μοράες (Μάντσεστερ Σίτι).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν) ,Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο), Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρσέλο (Ρεάλ), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο).

ΜΕΣΟΙ:
Καζεμίρο (Ρεάλ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρενάτο Αουγκούστο (Beijing Sinobo Guoan), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Σαχτάρ), Ουίλιαν (Τσέλσι).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
Νεϊμάρ (Παρί Σεν-Ζερμέν), Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Τάισον (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντόουγκλας Κόστα (Γιουβέντους), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι).