Nations League: Ο Μπάγεβιτς κάλεσε τον Σαμπανάτζοβιτς της ΑΕΚ στην εθνική Βοσνίας

Ο προπονητής της εθνικής Βοσνίας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, κάλεσε τον νεαρό άσο της ΑΕΚ, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, για τα παιχνίδια του Nations League.

Nations League: Ο Μπάγεβιτς κάλεσε τον Σαμπανάτζοβιτς της ΑΕΚ στην εθνική Βοσνίας

Στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας για τον αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία στη Ζένιτσα στις 26 Μαρτίου -και αν χρειαστεί και στον επόμενο αγώνα στις 31 Μαρτίου- κλήθηκε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ καλείται να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Βοσνίας στις 23 Μαρτίου. Εφόσον η Βοσνία πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία - Ιρλανδία και αν κερδίσει τον τελικό (31/3), θα σφραγίσει και το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020.

Στους 29 παίκτες που κλήθηκαν από τον Μπάγεβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες, καθώς ο στόπερ της ΑΕΚ έχει θέσει εαυτόν εκτός της εθνικής ομάδας. Πέρα από τον Σαμπανάτζοβιτς, για το ματς με τη Β. Ιρλανδία κλήθηκαν επίσης οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ και Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σέχιτς, Μπούριτς, Κιοσέβσκι, Μπέγκοβιτς.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Μιχόγεβιτς, Τοντόροβιτς, Νάστιτς, Τσίβιτς, Κβρζιτς, Σανίτσανιν, Τσίπετιτς.

ΜΕΣΟΙ: Πιάνιτς, Μπέσιτς, Τσίμιροτ, Ντούλιεβιτς, Γκόγιακ, Μιλόσεβιτς, Ραχμάνοβιτς, Σαμπανάτζοβιτς.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζέκο, Βίστσα, Χόντζιτς, Πρέβλιακ, Μέναλο, Στεβάνοβιτς.