Ο Χασάν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου

Ο Αχμέντ Χασάν εξαργυρώνει τις καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου για τα παιχνίδια με το Τόγκο.

Ο Χασάν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου

Με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Ο Αιγύπτιος έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έχει σκοράρει δύο φορές στο πρωτάθλημα και δύο φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αν και όσο ήταν στη Μπράγκα είχε μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα τελικά από τη στιγμή που φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού βρήκε τα πατήματα του και δείχνει ξανά τον καλό του εαυτό. Η καλή του εικόνα στα παιχνίδια με τους Πειραιώτες είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χοσάμ Ελ Μπαντρί έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν για τα παιχνίδια με το Τόγκο στις 26 και 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του κόπα Άφρικα και ανάμεσα τους είναι και αυτό του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Ο Αχμέντ Χασάν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου και θα πρέπει να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στις 23 Μαρτίου.