Εθνική Ομάδα: Το πρόγραμμα στο Nations League

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Εθνικής μας Ομάδας στο Nations League. Η «γαλανόλευκη» θα κάνει πρεμιέρα στη Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου.

Εθνική Ομάδα: Το πρόγραμμα στο Nations League

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Εθνικής μας Ομάδας στο Nations League. Η «γαλανόλευκη» θα κάνει πρεμιέρα στη Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια η Εθνική μας θα παίξει με το Κόσοβο και πάλι μακριά από την χώρα μας.

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδια είναι προγραμματισμένο στις 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Μολδαβία και τρεις μέρες μετά (13/10) θα φιλοξενήσουμε το Κόσοβο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της "γαλανόλευκης":
1η αγωνιστική - 3 Σεπτεμβρίου 2020: Σλοβενία - Ελλάδα
2η αγωνιστική - 6 Σεπτεμβρίου 2020: Κόσοβο - Ελλάδα
3η αγωνιστική - 10 Οκτωβρίου 2020: Ελλάδα - Μολδαβία
4η αγωνιστική - 13 Οκτωβρίου 2020: Ελλάδα - Κόσοβο
5η αγωνιστική - 13 Νοεμβρίου 2020: Μολδαβία - Ελλάδα
6η αγωνιστική - 16 Νοεμβρίου 2020: Ελλάδα – Σλοβενία

Τι είπε ο Φαν'τ Σιπ για την κλήρωση

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ, σε τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ξεκαθάρισε πως η Εθνική δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τους αντιπάλους της στον όμιλο.

«Η κεντρική εντύπωση από την κλήρωση είναι πως η πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση εξαρτάται αποκλειστικά από μας.

Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων της Ευρώπης μειώνονται, θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αθλητικά και να έχουμε την αγωνιστική πειθαρχία που απαιτείται.

Έχουμε παίκτες με υψηλή ποιότητα, κατά συνέπεια η δική μας απόδοση και ετοιμότητα θα κρίνουν τα αποτελέσματα. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι θα αγωνιστούμε σε χώρες κοντινές στην Ελλάδα, κατά συνέπεια γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία τους και δεν θα έχουμε μακρινά, κοπιώδη ταξίδια.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για το σκάουτινγκ και πιστεύω ότι στον κατάλληλο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Nations League, που αποτελούν την πρώτη φάση του πλάνου Κατάρ».