«Telegraph»: «Ο Φαν’τ Σιπ θέλει τον Μπάλντοκ στην Εθνική Ελλάδας»

Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Telegraph» αποκαλύπτει την επιθυμία του Ομοσπονδιακού προπονητή Τζον Φαν’τ Σιπ να καλέσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ στην Εθνική

«Telegraph»: «Ο Φαν’τ Σιπ θέλει τον Μπάλντοκ στην Εθνική Ελλάδας»

Την περίπτωση του άσου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, εξετάζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαν'τ Σιπ, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η αγγλική εφημερίδα «Telegraph» για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ρίζες από την χώρα μας μέσω της γιαγιάς του.

Ο 26χρονος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τις «λεπίδες», ενώ είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του εκλέκτορα της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος είχε επισκεφτεί ουκ λίγες φορές το «Μπράμαλ Λέιν» για να τον παρακολουθήσει.

Το γεγονός βέβαια ότι τα «λιοντάρια» διαθέτουν ουκ ολίγες λύσεις για το δεξί του άκρο, δεδομένο ότι ήδη υπάρχουν οι Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ και Κίεραν Τρίπιερ, όπως επίσης και οι Κάιλ Γουόκερ και Γουάν Μπισάκα, δεν αφήνουν πολλές πιθανότητες στον Μπάλντοκ για να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες είναι με το μέρος της Ελλάδας για να δεχτεί ο Τζορτζ Μπάλντοκ να αγωνιστεί με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενόψει και της προσπάθειας που θα καταβάλει η «γαλανόλευκη» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Μπάλντοκ: Ο 26χρονος από το Μπάκιγχαμ που θέλει Ελλάδα αλλά θεωρεί... πρόβλημα τον Ολυμπιακό

Ο 26χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε όλες τις αναμετρήσεις της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Premier League και μετράει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ οι «λεπίδες» βρίσκονται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.