Φαν’τ Σιπ: «Παρακολουθώ συνέχεια παίκτες»

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σιπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης νέων ποδοσφαιριστών στην Εθνική ομάδα

Φαν’τ Σιπ: «Παρακολουθώ συνέχεια παίκτες»

Στο Ηράκλειο μετέβη ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν’τ Σιπ, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παραχώρησε δηλώσεις και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης νέων ποδοσφαιριστών στην «γαλανόλευκη».

«Είμαι εδώ για να δω τον αγώνα και τους παίκτες, αλλά και για να δω τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ. Πάντα είναι ενδιαφέρον για μένα να βλέπω τα προπονητικά κέντρα των ομάδων. Γνωρίζω καλά και τον Νίκο Μαχλά, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», επεσήμανε αρχικά ο Ολλανδός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο ΟΦΗ παίζει καλό ποδόσφαιρο, είχα δει και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου κέρδισε, αλλά και με τον Ολυμπιακό που τον δυσκόλεψε. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες, όπως και ο Παναθηναϊκός. Ως ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να παρακολουθώ συνέχεια νέους παίκτες και να είμαι ανοιχτός».

Όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες που φιλοδοξούν να φορέσουν την εμφάνιση της Εθνικής τον Μάρτιο, απάντησε: «Είναι ένα καλό σημάδι. Δείχνουν τον ενθουσιασμό τους και αποδεικνύουν πως μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έχω κάποια επικοινωνία με τους παίκτες, με μηνύματα και τηλέφωνα. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία και με τους προπονητές των μικρών εθνικών ομάδων».