Ολυμπιακός και Γουλβς έχουν τους περισσότερους διεθνείς Πορτογάλους! (pic)

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο, που αφορά τον Ολυμπιακό έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την πρόκριση της Εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2020. 

Ολυμπιακός και Γουλβς έχουν τους περισσότερους διεθνείς Πορτογάλους! (pic)

Η εθνική Πορτογαλίας «έκλεισε» το εισιτήριο για το Euro 2020 κερδίζοντας πρώτα την Λιθουανία με 6-0 και έπειτα το Λουξεμβούργο με 2-0.

Η πρόκριση για το Euro του επόμενου καλοκαιριού ήρθε έχοντας στο ρόστερ της 3 παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τους Σεμέδο, Σα και Ποντένσε οι οποίοι είναι οι εκπρόσωποι της ομάδας του Πειραιά στην εθνική τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν είναι οι μόνοι μαζί με την αγγλική Γουλβς που έχουν ισάριθμο αριθμό παικτών (3) να τους εκπροσωπούν στην εθνική Πορτογαλίας, με τους Ρούι Πατρίσιο, Ντιόγο Ζότα και Ζοάο Μουτίνιο να είναι η εκλεκτή τριάδα των «Λύκων».

Από 'κει και πέρα, Μάντσεστερ Σίτι (Μπερνάρντο Σίλβα, Ζοάο Κανσέλο), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Αντρέ Σίλβα, Γκοζάλο Πασιένσια) αλλά και Μπενφίκα (Πίτσι, Ρουμπέν Ντίας) έχουν από 2 εκπροσώπους.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως τόσο η Σπόρτινγκ (Μπρούνο Φερνάντες) όσο και η Πόρτο (Ντανίλο Περέιρα) έχουν από έναν παίκτη να τους εκπροσωπεί στην εθνική της χώρας τους!

Δείτε αναλυτικά όλους του παίκτες που εμπιστεύθηκε ο Φερνάντο Σάντος σε αυτή την διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2020: