Φορτούνης: «Προτιμώ για έδρα το γήπεδο της ομάδας μου» (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα. Ο άσος του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού, μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη.

Φορτούνης: «Προτιμώ για έδρα το γήπεδο της ομάδας μου» (vid)

«Ήμασταν καλοί. Η ομάδα έδειξε και στα τρία παιχνίδια πως έχουν μπει οι σωστές βάσεις. Έχουμε πολύ καλή εικόνα. Μακάρι να συνεχιστεί η καλή μας εικόνα. Κοιτάμε μπροστά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Φορτούνη.

Για την επάνοδό του, ο Θεσσαλός άσος είπε «βρίσκομαι σε καλό στάδιο. Τρέχω, παίρνω και μπάλα σιγά-σιγά. Σε δυο μήνες πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για το γεγονός πως η Εθνική δεν βρίσκεται στα τελικά, ο Φορτούνης τόνισε «τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε περάσει σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε όλοι σε μια νεαρή ηλικία και θέλουμε να περάσουμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Μακάρι να είμαστε στην επόμενη».

Τέλος αναφορικά με την έδρα της «γαλανόλευκης» υπογράμμισε: «Θα προτείνω την έδρα που παίζει η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός. Ας πάμε στο Παγκρήτιο. Δεν είμαι αρμόδιος. Η αλήθεια είναι πως το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα για την Εθνική. Είναι μεγάλο γήπεδο».

Κατσουράνης: Ας μείνουν οι ομάδες στο μικρόκοσμό τους

Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του είπε «έχουμε προπονητή και ομάδα. Έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε. Θα είμαστε πιο δυνατοί όταν γυρίσει ο Κώστας. Με γεμίζει αυτό που παρουσιάζει η ομάδα και ο προπονητής. Με τον Κώστα και όλα τα παιδιά αισιοδοξώ πως θα πάμε καλά. Η Εθνική παίζει ποδόσφαιρο ξέρει τι θέλει. Εάν οι κληρώσεις, γιατί όπως τα κάναμε τα τελευταία χρόνια δεν είναι εύκολες, είναι βατές με αυτό το τιμ και τους παίκτες, όπως είμαστε στα τρία τελευταία παιχνίδια μπορούμε να προχωρήσουμε. Ο προπονητής μας έδειξε το δρόμο. Είμαι υπέρ του ξένου προπονητή. Οι ομάδες μας ας μείνουν στο μικρόκοσμό τους και τη μιζέρια τους. Να βρούμε και μια έδρα για την Εθνική. Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα για την Εθνική. Να βρούμε έδρα για να βοηθήσουμε τον προπονητή και τα παιδιά να μας πάνε εκεί που πρέπει».