Προκριματικά Euro 2020: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ιρλανδία-Δανία

Από την δεύτερη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 το ενδιαφέρον στρέφεται στον «τελικό» του τέταρτου ομίλου ανάμεσα σε Ιρλανδία και Δανία, ενώ η Ελλάδα υποδέχεται την Φινλανδία.

Προκριματικά Euro 2020: Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ιρλανδία-Δανία

Οκτώ παιχνίδια διεξάγονται σήμερα(18/11) για την δεύτερη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν αγώνες για τον τέταρτο, τον έκτο και τον δέκατο όμιλο. Ο μόνος όμιλος στον οποίο είναι όλα ανοιχτά είναι ο τέταρτος με τον τελικό πρόκρισης ανάμεσα σε Ιρλανδία και Δανία να ξεχωρίζει.

Η Δανία είναι πρώτη στον όμιλο με 15 βαθμούς, ενώ η Ιρλανδία είναι τρίτη με 12 βαθμούς. Δεύτερη του ομίλου είναι η Ελβετία με 14 βαθμούς και παίζει με το Γιβραλτάρ. Οι Ελβετοί προκρίνονται αν δεν χάσουν ή αν η Ιρλανδία δεν κερδίσει την Δανία, ενώ οι Ιρλανδοί προκρίνονται αν κερδίσουν με δυο γκολ διαφορά τους Δανούς ή αν νικήσουν με ένα γκολ διαφορά και η Ελβετία δεν φέρει ισοπαλία με το Γιβραλτάρ.

Στον έκτο όμιλο η Ισπανία και η Σουηδία έχουν περάσει ήδη στα τελικά της διοργάνωσης όπως η Ιταλία με την Φινλανδία στο δέκατο όμιλο, στο οποίο βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδος.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

21:45 (COSMOTE SPORT 4 HD)
Ισπανία – Ρουμανία

21:45 (COSMOTE SPORT 9 HD)
Γιβραλτάρ – Ελβετία

21:45 (COSMOTE SPORT 8 HD)
Σουηδία – Νησιά Φερόε

21:45 (COSMOTE SPORT 7 HD)
Ιρλανδία – Δανία

21:45 (COSMOTE SPORT 3 HD)
Ιταλία – Αρμενία

21:45 (OPEN TV, COSMOTE SPORT 2 HD)
Ελλάδα – Φινλανδία

21:45(χωρίς τηλεοπτική μετάδοση)
Μάλτα - Νορβηγία

21.45(χωρίς τηλεοπτική μετάδοση)
Λίχτενσταϊν - Βοσνία