Ελλάδα - Φινλανδία: Με «συνταγή» Αρμενίας ο Φαν'τ Σιπ

Η Ελλάδα θέλει να κλείσει με ακόμα μια καλή εμφάνιση τα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι στη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ (18/11, 21:45 - Cosmote Sports 1) και ο Τζον Φαν'τ Σιπ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με «συνταγή» Αρμενίας.

Ελλάδα - Φινλανδία: Με «συνταγή» Αρμενίας ο Φαν'τ Σιπ

Η Ελλάδα κλείνει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι στη Φινλανδία το βράδυ της Δευτέρας (18/11, 21:45 - Cosmote Sports 1) στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ είδε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί της Αρμενίας με 1-0 εκτός έδρας και σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με την ίδια συνταγή.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός θα παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-2-3-1.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεξιά ο Μιχάλης Μπακάκης, αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης ενώ τα δυο στόπερ θα είναι ο Χατζηδιάκος με τον Σταφυλίδη.

Στο κέντρο οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Κώστας Γαλανόπουλος θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη με τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη ή τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Στην επίθεση οι Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Λημνιός θα πλαισιώσουν τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Τέλος να θυμίσουμε πως οι Φινλανδοί έχουν προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης και δεν αποκλείεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.