Ρονάλντο: «Κανένα θέμα με Σάρι, έπαιζα με ενοχλήσεις»

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ της Γιουβέντους, μίλησε για την σχέση του με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ των δύο. 

Ρονάλντο: «Κανένα θέμα με Σάρι, έπαιζα με ενοχλήσεις»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερσταρ:

«Ξέρετε όλοι ότι δεν μου αρέσει να γίνομαι αλλαγή, αλλά δεν υπάρχει καμία πολεμική στην αντίδραση μου στο ματς με τη Μίλαν. Προσπάθησα να βοηθήσω τη Γιουβέντους παίζοντας με ενοχλήσεις, παίζοντας τραυματίας.

Σε κανέναν δεν αρέσει να γίνεται αλλαγή, αλλά κατανοώ αυτή την απόφαση του προπονητή γιατί δεν ήμουν καλά, δεν ήμουν στο 100% κόντρα σε Λοκομοτίβ και Μίλαν.

Όταν πρέπει να θυσιαστώ, το κάνω, γιατί είχαμε σημαντικά ματς. Σε ό,τι αφορά τη Γιούβε υπάρχει η Ιντερ που μας πιέζει στη βαθμολογία, ενώ με την Πορτογαλία ξέραμε ότι αν δεν νικούσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια θα αποκλειόμασταν από το Euro.

Στην καριέρα μου ποτέ δεν είχα σημαντικούς τραυματισμούς και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό, αλλά το ήξερα ότι θα πιεζόμουν λόγω των ενοχλήσεων, όπως το ήξερε και η ομάδα. Σύντομα θα είμαι στο 100% ξανά».