Αρμενία - Ελλάδα 0-1: Ντούμπλαρε τις νίκες της (highlights)

Με γκολ του Δημήτρη Λημνιού η Εθνική μας ομάδα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αρμενίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αρμενία - Ελλάδα 0-1: Ντούμπλαρε τις νίκες της (highlights)

Παρουσιάζοντας καλό αγωνιστικά πρόσωπο η Εθνική μας ομάδα πήρε τη νίκη στην έδρα της Αρμενίας με 1-0. Οι διεθνείς μας μπήκαν αποφασισμένοι για το διπλό με τον Αϊραπετιάν να επεμβαίνει τουλάχιστον τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο στο 35ο λεπτό και έπειτα από συνεργασία του Γιαννούλη με τον Μπακασέτα ο τελευταίος τροφοδότησε τον Λημνιό κι εκείνος με σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι αλλά ο Βλαχοδήμος δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης η Ελλάδα έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Μασούρας αστόχησε προ κενής εστίας, με το 1-0 να μένει έως το τέλος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι τη Δευτέρα (18/11, 21:45) με τη Φινλανδία.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Αϊραπετιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκαγιάν (83' Αβετισιάν), Α. Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Ισκχαγιάν, Βαρνταγιάν (59' Σαρκίσοβ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν και Χοβσεπιάν (78' Εντιγκαριάν).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας (81' Δώνης), Γαλανόπουλος, Παυλίδης (74' Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (67' Μασούρας), Κουρμπέλης και Γιαννούλης.