Εθνική Νέων: Άνετα την Αλβανία

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Αλβανία η Εθνική ομάδα Νέων, επικρατώντας με το άνετο 5-1 στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-20. 

Εθνική Νέων: Άνετα την Αλβανία

Πρεμιέρα με το δεξί στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-20 έκανε η Εθνική Νέων «διαλύοντας» με 5-1 την Αλβανία. Έτσι λοιπόν, η «γαλανόλευκη» έκανε το πρώτο βήμα στην προσπάθειά της για πρόκριση στην επόμενη φάση, την Elite Round. Να σημειωθεί, ότι οι αγώνες του ομίλου διεξάγονται στο Βέλγιο.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι Τζήμας (13΄), Βαγιαννίδης (59΄), Βρακάς (72΄), Λιάβας (85΄) και Αθανασακόπουλος (88΄). Από την άλλη, το τέρμα για την Αλβανία σημείωσε Ντόμπρα (81΄). Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, το Βέλγιο νίκησε 3-0 την Ισλανδία.

ΕΛΛΑΔΑ: Μαντάς, Ζαγαρίτης, Κοκοβάς, Γκοτζαμανίδης, Θυμιανίδης, Τζαβίδας (55΄ Σουρλής), Αλεξανδρόπουλος (82΄ Λιάβας), Φακκής (72΄ Τζόλης), Βρακάς (82΄ Αθανασακόπουλος), Τζήμας, Βαγιαννίδης.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μάλαϊ, Σίμπα, Χότζα, Πίτσι, Μορίνα, Ράπαι (56΄ Ντόμπρα), Μπούλαρι (56΄ Κούνι), Μπρόγια, Ντρέτσκα (66΄ Μέρο), Μπέκια, Μούτσι (66΄ Ιμπραχίμι).


Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας