Ελλάδα - Ιρλανδία 1-1: Mε γκολ στις καθυστερήσεις «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης

Η Εθνική ομάδα Γυναικών με γκολ στις καθυστερήσεις ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ιρλανδία και παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2021.

Ελλάδα - Ιρλανδία 1-1: Mε γκολ στις καθυστερήσεις «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης

Η Εθνική μας ομάδα με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ιρλανδία, ήρθε ισόπαλη 1-1 και παραμένει στο παιχνίδι τις πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2021.

Οι παίκτριες του Αντώνη Πριονά βρέθηκαν να χάνουν από την ομάδα του Έιρε με γκολ της Μπάρετ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελληνίδες διεθνείς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Μάλιστα η Αναστασία Σπυριδωνίδου που πέρασε αλλαγή στον αγώνα στο 83' κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, και συγκεκριμένα στο 93ο λεπτό με όμορφο σουτ σημειώνοντας το τελικό 1-1, και χάρισε έτσι 1 πολύτιμο βαθμό στο αντιπρωσοπευτικό μας συγκρότημα.

Η Ελλάδα πλέον έχει 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση του 9ου ομίλου ενώ η Ιρλανδία είναι 2η με 7 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι πρόκριση στο Euro 2021 εξασφαλίζεται είτε μέσω της πρώτης θέσης, είτε ως μία από τις τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Ελλάδα (Πριόνας): Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου, Σίδηρα, Χατζηγιαννίδου, Κυδωνάκη (61' Σαρρή), Κακαμπούκη (70' Καλδαρίδου), Μάρκου, Κυνοσσίδου, Μωραΐτου (83' Σπυριδωνίδου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου

Ιρλανδία (Πόου): Χούριχαν, ΜακΚαμπ, Κουίν, Κάλντουελ, Ράσελ (46' Κίναν), Φιν, Φέιχι, Κίρναν, Γουίλαν, Μπάρετ (82' Ρος), Ο' Σάλιβαν