«Έχασαν» Χάβερτς οι Λεβερκούζεν και Γερμανία

Ο Κάι Χάβερτς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Λεβερκούζεν με την Βόλφσμπουργκ και θα απουσιάσει από τις προσεχείς αναμετρήσεις της εθνικής Γερμανίας στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020

«Έχασαν» Χάβερτς οι Λεβερκούζεν και Γερμανία

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους θα χρειαστεί να μείνει ο Κάι Χάβερτς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (10/11) αναμέτρησης της Μπάγερ Λεβερκούζεν με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο 20χρονος Γερμανός μέσος αντικαταστάθηκε στο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τις προσεχείς αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Τα «πάντσερ», που ισοβαθμούν με την Ολλανδία στην πρώτη θέση του τρίτου προκριματικού ομίλου, υποδέχονται το προσεχές Σάββατο (16/11) την Λευκορωσία και την Τρίτη (19/11) την Βόρειο Ιρλανδία.

Όσον αφορά την επιστροφή του Χάβερτς στην αγωνιστική δράση, η Λεβερκούζεν δεν ανακοίνωσε το ακριβές διάστημα της απουσίας του παίκτη από τους αγωνιστικούς χώρους. Σημειώνεται, πάντως, πως επόμενος αγώνων των «ασπιρίνων» στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι με αντίπαλο την Φράιμπουργκ στις 23 του μηνός.

Για την ιστορία, ο προπονητής «νασιονάλμανσαφτ», Γιόακιμ Λεβ, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών όσον αφο9ρά τα προσεχή παιχνίδια, καθώς πέρα από τον Χάβερτς δεν υπολογίζονται επίσης και οι «λαβωμένοι» Μάρκο Ρόις, Νίκλας Ζίλε, Λερόι Σανέ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Τίλο Κέρερ, Μαρσέλ Χάλστενμπεργκ και Κέβιν Τραπ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Νίκλας Σταρκ.