Οι Τούρκοι «απάντησαν» στους Γάλλους για τον στρατιωτικό χαιρετισμό! (pics)

Η Γαλλία ζήτησε από την UEFA να τιμωρήσει την Τουρκία για τον στρατιωτικό χαιρετισμό στο δευτεριάτικο (14/10) ματς των δύο ομάδων, όμως η γειτονική χώρα απάντησε με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας τον... Αντουάν Γκριεζμάν!

Οι Τούρκοι «απάντησαν» στους Γάλλους για τον στρατιωτικό χαιρετισμό! (pics)

Οι διεθνείς της Τουρκίας συνέχισαν το... βιολί τους και στο «Σταντ ντε Φρανς», καθώς μετά το ματς με την Αλβανία χαιρέτησαν στρατιωτικά και μετά το τέρμα της ισοφάρισης που σημείωσαν κόντρα στη Γαλλία. Φυσικά πρόκειται για τη -γνωστή πλέον- κίνηση επιδοκιμασίας για την τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία, με απόφαση Ερντογάν.

Όπως ήταν φυσικό, οι Γάλλοι δεν έμειναν άπραγοι, καταγγέλλοντας στην UEFA τη συμπεριφορά των παικτών της Τουρκίας και ζητώντας την τιμωρία της χώρας μέσω της υπουργού Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινεάνου.

Η Τουρκία, ωστόσο, απάντησε με το ίδιο... νόμισμα στους Γάλλους, μέσω του δικού της Υπουργού Αθλητισμού, Μουχαρέμ Κασάπογλου. Ο τελευταίος παρουσίασε μια φωτογραφία των «τρικολόρ» στο προεδρικό μέγαρο, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2018.

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Αντουάν Γκριεζμάν χαιρετά τον Γάλλο πρωθυπουργό Εμανουέλ Μακρόν με τον ίδιο ακριβώς χαιρετισμό με τον οποίο πανηγύρισε η τουρκική ομάδα στο «Σταντ ντε Φρανς»...