Νεϊμάρ: Εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες!

Η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε πως η απουσία του Βραζιλιάνου σταρ θα αγγίξει τον ένα μήνα ίσως και παραπάνω, δημιουργώντας προβληματισμούς στον προπονητή του, Τόμας Τούχελ.

Νεϊμάρ: Εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε πως ο Νεϊμάρ, τίθεται εκτός δράσης για τουλάχιστον 4 εβδομάδες καθώς υπέστη τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Ο Βραζιλιάνος σταρ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία το απόγευμα της Δευτέρας (14/10), σύμφωνα με την αγγλική Mirror, η οποία έδειξε εκτεταμένη ζημιά στον συγκεκριμένο μυ.

Η κατάσταση του Νεϊμάρ θα εκτιμηθεί πλήρως μέσα στις επόμενες 8 μέρες, με τις αρχικές εκτιμήσεις να λένε πως θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα!

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος υπέστη τον τραυματισμό στην φιλική αναμέτρηση που έδωσε η Βραζιλία με την Νιγηρία στην Σιγκαπούρη (1-1) , καθώς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά όταν και αντικαταστήθηκε από τον Φελίπε Κοουτίνιο.

Αυτό φυσικά δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς στο στρατόπεδο της Παρί, με τον προπονητή των Παριζιάνων, Τόμας Τουχέλ, να προσπαθεί πλέον να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Γαλλίας.