Η κριτική των Τυνήσιων για τον Μεριά

Τι γράφει ο Τύπος της Τυνησίας για το παιχνίδι της Εθνικής τους ομάδας με το Καμερούν που έμεινε στο 0-0.

Η κριτική των Τυνήσιων για τον Μεριά

Δεν παίρνει ανάσα ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος έπαιξε βασικός και στο φιλικό παιχνίδι της Τυνησίας με το Καμερούν. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται συνεχώς στις κλήσεις της Εθνικής του ομάδας και μάλιστα είναι βασικός σε όλα της τα παιχνίδια.

Ο Μεριά έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο της αναμέτρησης με το Καμερούν παρά το γεγονός πως έχει επιβαρυνθεί αρκετά από τα σερί παιχνίδια με Ολυμπιακό και Τυνησία. Η ομάδα του έμεινε στο 0-0 με τους Καμερουνέζους σε ένα ματς που η Τυνησία παρουσίασε δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον Τύπο η Εθνική ομάδα ήταν καλή στη μεσαία γραμμή τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Οι επιθετικοί δεν μπόρεσαν, ωστόσο, να εκμεταλλευτούν την καλή βραδιά των μέσων με αποτέλεσμα να μην σκοράρουν.

Όσον αφορά στην άμυνα σύμφωνα με την κριτική που γίνεται από τον Τύπο της Τυνησίας το δίδυμο Μπρον-Μεριά λειτούργησε καλά σε γενικές γραμμές. Υπήρχαν κάποια θέματα κυρίως για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, όμως η καλή ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής είχε ως αποτέλεσμα να αναχαιτίσει τους κινδύνους.