Ομάρ: «Δεν θα μας ξεγελάσει ο Ράμος»!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς του Σαββάτου με την Ισπανία. Τι είπε για τον Σέρχιο Ράμος.

Ομάρ: «Δεν θα μας ξεγελάσει ο Ράμος»!

Η Νορβηγία δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς το Σάββατο στο Όσλο εναντίον της Ισπανίας για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και χρειάζεται τους βαθμούς για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι έτοιμος για να δώσει ακόμη μία μάχη απέναντι στα αστέρια των Ισπανών, όπως είχε κάνει και τον περασμένο Μάρτιο στο Μεστάγια, στην ήττα με 2-1, όταν είχε αντίπαλο τον Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης και τα είχε πάει πολύ καλά.

Οι Νορβηγοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ομάρ για το παιχνίδι και την δυναμικότητα του αντίπαλου: «Η Ισπανία είναι η... Ισπανία! Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα επιδιώξουν να έχουν πολλή κατοχή μπάλας και έχουν παίκτες μεγάλης κλάσης σε κάθε θέση».

Ζητήθηκε επίσης από τον Ομάρ να πει τη γνώμη του για τον Σέρχιο Ράμος και αν πιστεύει ότι ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός θα προσπαθήσει να προβοκάρει και να εκνευρίσει τους παίκτες της Νορβηγίας. «Έχει μία τρομερή καριέρα, είναι μεγάλος παίκτης και αληθινός ηγέτης. Δεν αμφιβάλλει κανείς γι΄αυτό. Από κει και πέρα ο Σέρχιο Ράμος έχει ένα δικό του στιλ παιχνιδιού και δεν πρόκειται να το αλλάξει απέναντί μας. Είναι καλύτερο να ξέρεις και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, παρά να είσαι απροετοίμαστος όταν συμβαίνουν. Τότε μπορεί να βγάλεις εσύ αρνητικές αντιδράσεις.»