Στην αποστολή της Αυστρίας ο τραυματίας Αλάμπα, ανησυχία στην Μπάγερν

Ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή της Αυστρίας για τα ματς των προκριματικών, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στα πλευρά του

Στην αποστολή της Αυστρίας ο τραυματίας Αλάμπα, ανησυχία στην Μπάγερν

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου με τον Νταβίντ Αλάμπα, καθώς ο διεθνής μπακ αποφάσισε να ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της Αυστρίας παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στα πλευρά του.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας υποδέχεται την Πέμπτη (10/10) το Ισραήλ στην Βιέννη για την έβδομη αγωνιστική του εβδόμου προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή (13/10) θα μεταβεί Λιουμπλιάνα για το ματς κόντρα στην Σλοβενία.

Δύο κομβικά παιχνίδια για την Αυστρία, που φιλοδοξεί να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στην προσπάθεια που καταβάλει για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο Αλάμπα τραυματίστηκε στα πλευρά στη νίκη με 7-2 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, αποφάσισε να μεταβεί στο «στρατόπεδο» της εθνικής του ομάδας, που προετοιμάζεται για τα δύο αυτά παιχνίδια και δίνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έγκαιρα έτοιμος και να αγωνιστεί κανονικά.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, στην Μπάγερν Μονάχου υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή της, αφού αυτό που φοβούνται οι Βαυαροί είναι να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του ποδοσφαιριστή και χρειαστεί να μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η Αυστρία βρίσκεται στην τρίτη θέση του εβδόμου προκριματικού ομίλου, με έναν πόντο λιγότερο από την δεύτερη Σλοβενία και τρεις από την πρωτοπόρο Πολωνία.