Πρόβα ενδεκάδας από Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποκάλυψε τα πλάνα του στην σημερινή ανοιχτή προπόνηση της εθνικής Ιταλίας, ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα στην Ρώμη στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020

Πρόβα ενδεκάδας από Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας

Την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα ξεκίνησε η εθνική ομάδα της Ιταλίας, υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η «σκουάντρα ατζούρα» υποδέχεται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το προσεχές Σάββατο (12/10) για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 και στην σημερινή ανοιχτή προπόνηση ο Μαντσίνι αποκάλυψε τα πλάνα του μέσω των επιλογών του.

Ο 54χρονος εκλέκτορας πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι με σύστημα 4-3-3, ωστόσο μέχρι στιγμής φέρεται να έχει καταλήξει στους εννέα από τους έντεκα παίκτες που θα παρατάξει στο βασικό σχήμα.

Οι δύο θέσεις που φαίνεται να παραμένουν ανοιχτές είναι αυτή στον άξονα που θα δώσουν μάχη οι Μπαρέλα και Μπερναρντέσκι κι αυτή στην επίθεση με τους Μπελότι και Ιμόμπιλε.

Εκτιμάται, ωστόσο, ότι η Ιταλία θα παραταχθεί με τον Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια της, στην άμυνα τους Ντ'Αμπρόζιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι και Σπινατσόλα, στη μεσαία γραμμή τους Μπερναρντέσκι, Ζορζίνιο και Βεράτι και τέλος στην επίθεση τους Κιέζα, Μπελότι και Ινσίνιε.

Υπενθυμίζεται πως η Ιταλία βρίσκεται στην πρώτη θέση του δέκατου προκριματικού ομίλου με έξι νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια της και αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Ελλάδα, τότε θα «σφραγίσει» πρόωρα την πρόκρισή της στα τελικά της διοργάνωσης, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στα προκριματικά.