Mε Μπακάκη η προετοιμασία της Εθνικής για Ιταλία και Βοσνία (vid)

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, ενόψει των αναμετρήσεών της με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020

Mε Μπακάκη η προετοιμασία της Εθνικής για Ιταλία και Βοσνία (vid)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν΄τ Σιπ, ενόψει των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, φιλοξενείται από την Ιταλία στην Ρώμη το προσεχές Σάββατο (12/10) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του δέκατου ομίλου της διοργάνωσης, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι (15/10) με αντίπαλο την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Διαθέσιμοι πλέον είναι και οι Μπακάκης και Γιαννούλης, οπότε ο Ολλανδός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτός από τον τιμωρημένο Μασούρα που θα λείψει από το ματς με τους Ιταλούς.

Το αυριανό (09/10) πρόγραμμα προπόνησης της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, μία το πρωί (11:00) και το απόγευμα (18:00).

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη και προτελευταία θέση του προκριματικού ομίλου με πέντε πόντους και στις έξι αναμετρήσεις της στο γκρουπ μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση της Εθνικής: