Μαρτίνς για Σεμέδο: «Είναι μία σωστή επιλογή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος.

Μαρτίνς για Σεμέδο: «Είναι μία σωστή επιλογή»

Το καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς έβαζε το χέρι του στη φωτιά για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Όταν του μιλούσαν για το παρελθόν του συμπατριώτη του εκείνος ήταν ξεκάθαρος πως όλα όσα είχε περάσει είχαν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ήταν κάθετος ο Μαρτίνς πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και πως θα βοηθήσει σίγουρα τον Ολυμπιακό.

Τώρα, μερικούς μήνες μετά απ’ όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του και την επιμονή του. Ο 49χρονος προπονητής βλέπει τον Σεμέδο να είναι όλα τα λεφτά για την άμυνα του Ολυμπιακού και να κάνει τη διαφορά με την απόδοση του. Δεν είναι απλά βασικός στους Πειραιώτες, αλλά αναντικατάστατος.

Οι εξαιρετικές και ηγετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδι με το Λουξεμβούργο και την Ουκρανία και φυσικά ο Μαρτίνς μπορεί να χαμογελάει γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο και τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που αξίζει να βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Έχει σπουδαίες δυνατότητες και πλέον τις δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια πολύ σωστή επιλογή», ήταν τα λόγια του και συνέχισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κλήθηκε στην αποστολή της Πορτογαλίας. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να βρεθεί στην εθνική ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.